Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Skimmel i bygninger

Skimmel

i bygninger

Kvalitetskontrol

Med CryoCIP

CryoCIP

Klargøring

Når du har en tvivl om du har skimmel i bygningen, er det en god idé, at få lavet en bygningsanalyse. Dels for at få oplyst om der er skimmel, samt at finde årsagen til at skimmel er kommet, ellers ricikerer ,du bare at skimmel kommer igen.

Behandling

Efter fund af skimmel, samt årsags analyse, skal der nedrives og støvsuges med HEPA 500, samt skal der  fjernes skimmel og behandles mod nye skimmelspore. Det kan enten gøres med CryoCIP Skimmel fjerner eller tørdamp maskiner fra CryoCIP.

Egen kvalitetskontrol

Hos CryoCIP, anbefaler vi at bruge kvalitets egenkontrol, for at sikre ensartet, samt øget kontrol på at gennemførelsen bliver succes.  Selve egenkontrollen, kan gøres med CryoCIP ATP, samt CryoCIP Quick swaps. Du sikrer dig et resultat indenfor 15 sek. og dermed en database af kvalitetskontrol som sikre bedre sporbarhed.

genetablering & Aflevering

Når egenkontrollen er godkendt indenfor de rammer som er sat op i kvalitetskontrollen, kan etablering af nye byggematerialer, samt klargøring til genhuse af bygningen. succes forudsætter at de fejl, som forårsaget skimmel, er udbedret og fjernet.

 
%d bloggers like this: