Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Desinficering med damp

Seneste udvikling

Damp og støvsugning af bakterie i overflader, er mest anvendeligt de steder hvor effektivitet og miljøvenlige løsninger er vigtige. Via udviklingen af maskinerne igennem mange år,  der det i dag maskinerne nu har kapacitet på optil 220 gr. på kedlen og 180 gr. på udgangen.

Der vil altid være være energitab fra tanken til brug stedet og det gælder uanset hvilket fabrikat man anvender. Det betyder for den som udfører arbejdet, at jo højere temperatur du har jo kortere tid skal du holde temperaturen over bakterien. En væsentlig faktor som der også opnås, er at temperatur over 130 gr. har en udtørrende effekt på overfladen, pga. den høje temperatur.

Hvis vi kigger på udviklingen af brug af damp, de sidste 30 år, så er det bemærkelseværdigt at bemærke at siden 1999 er metoden til at slå bakterie ned steget markant i europa.

Det betyder at der anvendes mindre kemikalier i daglig brug, der hvor der anvendes damp til rengøring.

Hvis vi kigger på danmark i forhold til resten af europa, så halter danmark bagud i forhold til resten af europa.

5 i en maskine

Tørdamp & Støvsugning er på flere modeller indbygget i maskinen. Det betyder at der kan støvsuges / rengøres og ikke mindst desinficere, ved brug af samme maskine.  Det betyder 5 i en maskine. 1. damp – 2. støvsugning – 3. vand – 4. kemikalie – 5. spuling.

Det med at have 5 løsninger i en maskine giver flere muligheder i samme arbejdsgang. Samtidig med at kapaciteten på maskinerne er vokset de sidste 30 år, er forbruget i strøm blevet mindre og forbruget af vand mindre pr. min.

 
%d bloggers like this: