Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Maskinstop analyser

Maskinstop analyser

Alle går og er interesseret i at forbedre produktiviteten. Problemet er mange gange, at vi mangler overblik over hvor problemet er, eller at vi tror vi ved hvor problemet er, men i virkeligheden kan problemet være noget helt andet.

CryoCIP Maskin stop analyser anvendes ofte i forbindelse med en cost benefit analyse. eks. hvis en virksomhed har en OEE på 49% og man gerne vil forbedre denne med 25%, således at virksomheden effektivitet OEE kan opnå 74%, så er det vigtigt at man har de rigtige data. Hvor tit stopper maskinen, og hvad er årsagen til stoppene. Derfor anbefaler vi ofte at der bliver udarbejdet en OEE rapport over 7 x 24 timer i driften. OEE rapporten vil vise, hvor problemerne er størst.

Når problemet er analyseret, kan man ofte danne sig et billede af problemet. Om det er logistik – materialer – ressourcer – teknik eller alm. drifts rengøring. Hos CryoCIP har vi anerkendt, at de fleste problemer opstår i driften, ved at der løbende er behov for at rengøre / rense et område, således maskinen kan køre fejlfrit. Vores erfaring er at man oftest kan vinde 10-15% effektivitet ved at løbende automatiserer rengøringsprocesserne i driften og vores erfaringer ud fra cost bennefit også, at der er stor økonomisk gevinst i at investerer i området.

Har du behov, for at vi hjælper dig med at belyse om der er mulighed i din drift at optimere/effektivisere med automatiseringen i jeres drift.

Vi kan kontaktes på telefon +45 75 92 81 00 eller +45 92 91 00 eller mail salg@cryocip.dk

 

 

OEE Måling / Analyse

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos CryoCIP, levere rådgivning / analyser / cost benefit analyser / designer – konstruere / producere / opsætter og servicere kunden på 3 eller 5 årige service aftaler.

De metoder vi anvender er markedets mest effektive løsninger uanset om der er tale om en vandløsning – kemikalie løsning – CO2 tøris løsning – CO2 – Pulver MIX løsning – Damp / suge løsning. Hos CryoCIP er vi ikke bange for at lave en gratis cost bennefit løsning for vores kunder, fordi hvis der ikke er økonomi i løsningen, skal den ikke implementeres. Derimod, hvis løsningen giver årlige økonomiske likviditetsmæssige fordele i driften, vil vi anbefale investeringen.

CryoCIP tilbyder også at finansiere hele projektet for kunden, såfremt at CryoCIP står for hele projektet, fra start til slut.

 
%d bloggers like this: