Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Nye Finansieringsmuligheder.

CryoCIP® Leasing

CryoCIP Leasing, giver dig, ingen binding af driftskapital. Vi tilbyder finansierings periode tilpasset udstyrets levetid og fuld rettighed til brug af udstyret. CryoCIP ApS Leasing samarbejder med DLL Finans Danmark A/S om samlet løsninger til gavn for kunderne. CryoCIP ApS leasing tilbyder leasing fra 15.000 kr. til 2 mio. kr. pr. projekt.

Kundernes fordel, ved at samarbejde med CryoCIP ApS leasing, er at CryoCIP, som partner med DLL Finans Danmark A/S altid sikrer at prisen og markedet er afstemt, således at produkterne i Danmark altid er til bedste markedspris i forhold til afskrivninger. En aftale med CryoCIP / DLL betyder også at kunden altid kan komme ud af med din aftale, såfremt produktet er serviceret, samt at udstyret er vedligeholdt og standen er i orden.

Projekter

Maskiner

Produktionsudstyr

Bestil et tilbud på maskiner hos CryoCIP ApS og få et leasing forslag med ved samme lejlighed. Alle tilbud registreres og Leasingerne godkendes online via E-signering. Kontakt CryoCIP ApS leasing for et tilbud tlf. 75 92 81 00 eller pr. mail. info@cryocip.dk – du kan online lade dig registrere på vores web. og efterfølgende vil du kunne se priserne online.

 
%d bloggers like this: