Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Tørdamp & Damp støvsugning

Miljvenlig Rengøring vinder ind.

Tørdamp / damp og damp støvsugning, vinder ind på den internationale scene. Hurtigere og effektive miljøvenlige løsninger som nedbringer CO2 forbruget og dermed en del af det topmål som blev indgået i Paris Aftalen. Ved at minimere sit kemikalie forbrug, samt nedsætte den energi som forbruges i rengøringsfasen.

Mobilt autoklave:

Med mobil autoklave får du en høj udviklede tørdamp rengøringsmaskine til disinficering af alle slags overflader samt opsugning af bakterie på overfladen.

Dokumentation viser at alle bakterie er væk med rengøring mobilautoklave løsningen.Den mobile autoklave rengøringsmaskine er effektiv i rengørings fasen og godt for miljøet.

Eks. Er CIP6000 er, godkendt til HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) og 3000D medical er medical godkendt til Pharma industri.

Medical godkendelse er en dokumentation på at maskinenopfylder betingelserne, samt at der er data på alle dele som er monteret på maskinen.Studier har bevist at maskinen klinisk nedbryder alle bakterieruden brug af kemi eller I kombination heraf.

Du opnår autoklave, ved at holde på den energi, som du skal bruge for at desinficerer et område. I det øjeblik dampen bliver frigivet ud i atmosfæren, vil de 180°C damp hurtigt tabe effekt, hvis ikke at man fastholder dampen/energien.

Derfor er det vigtigt, at man bruger de rigtige værktøj for at holde på den energi som skal sikre at temperaturen, er så høj at bakterien blive slået ned.

ATP Måler / Bakteriemåler:

Mobil Autoklave rengøre ind i de dybeste pore og skyller snavset ud med trykket optil 10 bar og en temperatur på 180°C i lukket område, hvor der desinficeres, kan du med meget kort tid autoklave behandle et område uden brug af kemikalier.

På denne baggrund, at snavs og skidt hurtigt kommer af, kan støvsuge skidtet op og hurtigt fjerne det løse snavs. De svære steder som revner og sprækker vil også blive desinficeret med den mobileautoklave system fra CryoCIP.

Det vores opgave, at sikre at vores kunder får den nødvendige uddannelse i brugen af mobil autoklaver, idet vigtigheden i at bruge de rigtige værktøjer, samt at maskinen altid er dagligt serviceret og vedligehold.

Grundlaget for at få succes, er at man bruger udstyret korrekt, samt anvender de rigtige værktøjer.

For at sikre at mobil autoklave opfylder betingelserne anbefaler, CryoCIP, at man udfører daglige kvalitets egenkontrol med CIP ATP, som generere målingsrapporter som via bluetooth sendes som data til afd. Ansvarlige som sikkerhed på at kvaliteten er opfyldt.

Fødevare godkendte maskiner

Hvis du bruger damp og damp støvsuger i fødevare industrien, skal du sikre dig at maskinerne har de rigtige godkendelser. De skal overholder de krav, som der er til HACCP eller Pharma industrien.

Kontakt os.:

Hvis du vil vide mere om tørdamp / damp / damp støvsuger, er du velkommen til at kontakte CryoCIP på tlf. 75 92 81 00 eller

Tryk her for kontakt.

Tryk her for onlinesalg

Nu, er det muligt meget nemt, at fjerne skidt og snavs med damp og damp støvsugning uden brug af kemikalier eller kun en mindre tilsætning efter behov.

Damp af køledisk

Effektiv fjernelse af skidt og snavs fra køledisk i en fødevarebutik.

 
%d bloggers like this: